Arrangementen

Naast de educatieve lessen  bieden we ook verschillende leuke en betaalbare arrangementen aan waarbij hulpboeren optimaal betrokken worden en die toch ook nog een educatief karakter hebben.

Vergaderen op een unieke locatie

Terwijl u samen met uw collega’s uw agenda afwerkt zorgen de hulpboeren met veel plezier voor koffie en thee met een zelfgebakken traktatie erbij. Ook is het mogelijk om door ons uw lunch te laten verzorgen en eventueel uw vergadering af te sluiten of te onderbreken met een rondleiding over het erf of een inleiding over het reilen en zeilen op Erve Meyerinkbroek.

 

 

Teambuilding op Erve Meyerinkbroek

 Het programma begint met een introductie door de zorgboerin, daarna krijgt u een korte rondleiding van één van de hulpboeren en vervolgens klaart u in groepjes samen met hen de klussen die gedaan dienen te worden. Een unieke onderlinge samenwerking die voor alle deelnemers een nieuwe ervaring, en mede daardoor een grote meerwaarde oplevert. Welke klussen  we samen gaan doen beslissen we in onderling overleg.

Kom kennis maken op Erve Meyerinkbroek, een arrangement voor allerlei zorggroepen

Dit kunnen groepen kinderen of volwassenen met een beperking zijn of allerlei groepen ouderen.

Zij kunnen door middel van een rondleiding over het erf op ontspannen wijze kennis maken met al onze dieren. Ook kunnen we voor hen een heerlijke lunch of buffet verzorgen, of bij mooi weer een gezellige picknick of barbecue op ons nieuwe terras.

Naast onze eigen arrangementen zijn er ook verschillende mogelijkheden om ons te bezoeken in combinatie met Rustpunt en Kiekeboer’n. Voor meer informatie klik hierover;